top of page

COOL TECHNICS:
SPECIALIST IN WARMTEPOMPEN & AIRCO

Daikin-warmtepompen: kies voor kwaliteit

Een warmtepomp klinkt u misschien niet echt vertrouwd in de oren, maar toch zijn de voordelen enorm. Met een warmtepomp van Daikin geniet u bijvoorbeeld van de nieuwste technologie. Met achttien jaar ervaring kent Cool Technics uit Oostende de warmtepomp door en door. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en reparatie van dit topmerk. Met Cool Technics kan u met een gerust hart genieten van de nieuwste snufjes van Daikin.

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Bedankt voor uw bericht!

Uw klimatisatie onder uw controle

Een huis is geen eenheidsworst. Verschillende ruimtes eisen dan ook verschillende noden. Als u onder de lakens ligt, dan mag de verwarming best wat lager, nietwaar? Met een systeem van Cool Technics bespaart u op uw energiefactuur door verschillende instellingen te hebben in verschillende kamers. Bij Cool Technics draait het immers volledig om die aanpasbaarheid van uw klimatisatie, want behoeften verschillen van mens tot mens.

Warmtepomp
Warmtepomp

Lucht / lucht warmtepompen

Onze lucht/lucht warmtepompen worden aangedreven door 80% energie uit de lucht en 20% elektriciteit. Ze verwarmen en koelen uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energierendement op de markt.

Multisplitsysteem

  • Maximaal 5 binnenunits worden op 1 buitenunit aangesloten

  • Verwarmt en koelt maximaal 5 verschillende ruimtes

  • Bediening van afzonderlijke ruimtes

Lucht / water warmtepomp temperatuur

Uw energiezuinige oplossing voor verwarming, koeling en sanitair warm water
 

  • Warmtepompten halen warmte uit de buitenlucht, waardoor het verwarmen van uw woning energiezuinig wordt

  • Lucht/water warmtepompen worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen en kunnen uw woning indien nodig zonder veel energie te verbruiken koelen

  • Door een warmtepomp te combineren met een boiler voor sanitair warm water, produceert de unit voldoende sanitair warm water aan een hoog rendement voor u en voor uw gezin

U kunt voor uw warmtepompen en airco rekenen op Cool Technics in o.a. volgende regio's:
Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Bredene, De Haan, Zuienkerke, Blankenberge, Brugge, Knokke-Heist, Diksmuide, Torhout, Brugge, Damme, Zedelgem, ... .

Specialist in het plaatsen van warmtepompen, klimatisatie & airco

Vragen over airco of warmtepompen? Contacteer dan Cool Technics in Oostende

Vragen over het onderhouden en plaatsen van verwarmingsketels in Oostende (West Vlaanderen) en omstreken? Bij ons vindt u het antwoord. Neem dus zeker vrijblijvend contact op en wij reiken u de beste oplossing voor uw noden aan!!

m1386
bottom of page