Cool Technics:
specialist in warmtepompen & airco

0475 36 36 80 Contacteer ons

Daikin-warmtepompen: kies voor kwaliteit

Een warmtepomp klinkt u misschien niet echt vertrouwd in de oren, maar toch zijn de voordelen enorm. Met een warmtepomp van Daikin geniet u bijvoorbeeld van de nieuwste technologie. Met achttien jaar ervaring kent Cool Technics uit Oostende de warmtepomp door en door. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en reparatie van dit topmerk. Met Cool Technics kan u met een gerust hart genieten van de nieuwste snufjes van Daikin.

Uw klimatisatie onder uw controle

Een huis is geen eenheidsworst. Verschillende ruimtes eisen dan ook verschillende noden. Als u onder de lakens ligt, dan mag de verwarming best wat lager, nietwaar? Met een systeem van Cool Technics bespaart u op uw energiefactuur door verschillende instellingen te hebben in verschillende kamers. Bij Cool Technics draait het immers volledig om die aanpasbaarheid van uw klimatisatie, want behoeften verschillen van mens tot mens.

U kunt voor uw warmtepompen en airco rekenen op Cool Technics in o.a. volgende regio's:
Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Bredene, De Haan, Zuienkerke, Blankenberge, Brugge, Knokke-Heist.

Specialist in het plaatsen van warmtepompen, klimatisatie & airco

Vragen over airco of warmtepompen? Contacteer dan Cool Technics in Oostende

Vragen over het plaatsen van airco, de klimatisatie van uw wijnkelder of installeren van warmtepompen? Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. De vakmannen bij Cool Technics in Oostende, West Vlaanderen, helpen u graag verder!

Contact us